Telefonmøde og mødetelefon fra Mobilmødet. Ring 90 Nemme telefonmøder i Danmark og gratis mellem 55 lande Ring ind på ; Deltagere uden for Danmark ringer ind på et internationalt nummer; Tast koden – mødet oprettes. Vores Mødetelefon er effektiv, når du har brug for at mødes med dine kollegaer eller kunder - og du ikke lige er i nærheden. Nummeret til mødetelefonen er 90. Gratis og smart mødetelefon på 81 11 12 Det er ikke nødvendigt at reservere tid til et møde, der er åbent for hele Danmark 24 timer i døgnet! Step 2. Gratis og smart mødetelefon på 81 11 12 Det er ikke nødvendigt at reservere tid til et møde, der er åbent for hele Danmark 24 timer i døgnet! Step 2. Med TDC Mødetelefon samler du lynhurtigt kunder, kolleger og samarbejdspartnere i Danmark. De op til 15 mødedeltagere skal have et dansk fastnet- eller. Vores Mødetelefon er effektiv, når du har brug for at mødes med dine kollegaer eller kunder - og du ikke lige er i nærheden. Nummeret til mødetelefonen er 90.

Videos

calinesti 2010-2011 tare merita vazut

Romantica dk tdc mødetelefonen - sjældent helt

For at anvende Mødetelefonen kræver det blot, at du aftaler tidspunkt og en ottecifret kode med de øvrige mødedeltagere. Det gælder både for danske brugere i udlandet og for udenlandske kunder, der ikke befinder sig i Danmark. Copyright Mobilmødet, Voxogo Aps. Det er ikke nødvendigt at reservere tid til et møde, der er åbent for hele Danmark 24 timer i døgnet! Tre enkle trin til at komme i gang. Du kan benytte vores SMS-service og dermed give besked til flere deltagere på samme tid. Alle deltagere ringer til Mødetelefonen til aftalt tidspunkt og indtaster den 7- eller 8-cifret kode, du har oplyst deltagerne.

Romantica dk tdc mødetelefonen - deres

Du kan også optage mødet og dele præsentationer online. Det gælder både for danske brugere i udlandet og for udenlandske kunder, der ikke befinder sig i Danmark. Trin 3 Dit telefonmøde er nu i gang. Alle deltagere ringer til Mødetelefonen til aftalt tidspunkt og indtaster den 7- eller 8-cifret kode, du har oplyst deltagerne.

Comments

Kommentera